tiistai 11. joulukuuta 2012

Home sweet home...

... kuka lie tuonkin lauseen keksinyt. Enemmän sellainen bitter kuin sweet fiilis kun tänne Kosovoon palaa.
Eilis aamuna, kun istuskelin Bangkokin kentän loungessa ja hörpin aamupala viiniä, tuntui vielä ihan ok hommalta tulla takaisin, mutta Istanbulissa kun katseli taas sitä säätämistä, niin meinasin jo kääntyä takaisin.
Täällä oli eilen kuiva pakkaskeli, eikä juuri lunta, nyt sit lunta tulee taivaan täydeltä.
Eipä tehnyt mieli mennä partsille juomaan aamukahvia. Toisaalta ihan jees, että lunta tulee, pääsee sit viimeisellä lomalla skimbaamaan Bulgariaan. Vaikuttais siltä, että koko Balkanilla sataa lunta tällä hetkellä ihan kunnolla. Jos nää lumet jää maahan, niin talvi tuli suht aikaisin tänä vuonna.

Reissu oli oikein mukava, aasiassa kaikki toimii ja reissaminen on vaivatonta. Nyt pitää aloittaa seuraavan reissun suunnittelu, lento Bangkokiin on 28.12 ja paluu 20.01, pitää keksiä jotain puuhaa sille aikavälille.
Hieman kroppa vielä aasian ajassa, kun heräsin jo aamu neljältä. Mulla on tänään vapaapäivä, sit onkin duunia varmaan joka päivä lomaan asti. Pitää kaivaa toppatakki ja pitkä kalsarit esiin ja lähteä kahlaamaan pankkiin ja salille. Kesä tulee pian, joten oltava kesiskondiksessa...

Hyviä hiihtokelejä sinnekin,

eutyömies