perjantai 7. joulukuuta 2012

Sawasdee


Aika rientää, näin ainakin lomalla. Myönnän kyllä olleeni laiska, kun en ole jaksanut kirjoitella mitään päivityksiä. Tosin eipä täällä mitään sen kummempaa kerrottavaa ole.
Hong Kong oli mielenkiintoinen, mutta kelit ihan hanurista. Joka päivä satoi vettä, eikä siellä mitenkään lämmin ollut. Se oli kuitenkin kaupunkina mielenkiintoinen sekoitus itää ja länttä. Löytyihän sieltä ihan brittipubejakin edelleen. Kinkkisafka nyt on mitä on, mutta onneks siellä on intialaisia, jotka osaa pistää mausteitakin siihen safkaan. Sit päiväretki Macaun puolelle ihmettelemään casinoja, siinä ei sen kummempaa.
Honkkari toimii varmaan parhaiten sellaisena 3-5 päivän stoppina, kun on matkalla johonkin muualle.
Sieltä sit lensin Phuketiin, jossa juuri nyt istuskelen hotlan partsilla ilman paitaa ja siemailen geeteetä. Eilen vietettiin Thaimaan kuninkaan synttäreitä ja tänään on Suomen vuoro. Itsenäisyys on hieno asia, se vaan alkaa olla itsestään selvyys tänä päivänä, toisin kuin demokratia. Toki demokratiaa ei rakenneta, ennenkuin itsenäisyys on olemassa eikä se onnistu ihan helpolla sen jälkeenkään.


Huomasin, että Suomessa on jo hiihtokelit, joten minäkin kävin täällä hiihtelemässä. Ihan mukavaa puuhaa.Thaimaassa kelit on muutenkin iihan kohillaan, lämmintä reilut 30 astetta, joka on just passeli kesiskeli. Sunnuntaina lennän Bangkokiin ja maanantaina jatkan sit Balkanille. Sielläkin on kuulema talvi, joten kaivettava villahousut esiin.

Mukavaa viikonloppua - kesis