maanantai 19. tammikuuta 2015

Oikein mukavaa maanantaita

Uuh, tänään just huomasin, että parin viikon päästä pitäis olla jo duunissa etsimässä hanskoja, jotka tipahti viime maaliskuun lopussa...

Ei oikein jaksanut innostua perjantaina bileistä. Yllättävän vähän oli kylillä jengiä. En kyllä muista vastaavaa nähneeni täällä sitten 1990-luvun.
Vielä hetki puksussa, ylihuomenna siirryn Phuketin kaupunkiin. Sieltä yritän saada seuraavana aamuna aikaisin bussikyydin Hat Yain kaupunkiin Malesian rajalle. Sieltä sit jatkan suoraan yöjunalla Kuala Lumpuriin. Tulispahan saaatettua päätökseen se 1993 aloitettu reissu Thaimaan ja Malesian läpi Singaporeeen. Silloin stoppasin Penangiin ja palasin takaisin Thaimaahan.
Aika paljon kysymysmerkkejä ilmassa, onnistuuko suunnitelma tuollaisenaan. Kukaan täällä ei tiedä, meneeko Phuketista niin aikaisin busseja Hat Yaihin. Matkaan menee joku 7-8 tuntia ja juna lähtee jo klo 15 aikaan. Voi olla, että käy kuten Intiassa muutamia kuukausia sitten, sit otetaan varasuunnitelma käyttöön.
Pääsishän täältä Phuketista lentämällä kätevästi sekä Kuala Lumpuriin tai suoraan Singaporeen, mutta olis ihan kiva päättää tämä reissu junakyydillä, kun niin se alkoikin pari kuukautta sitten Colombossa.
Muuten täällä ei sen kummempaa, puksussa kaikki ennallaan. Huomenna taas aamusta piitsille juoksemaan, kohta loppuu tuokin lysti ja voi kaivaa skimbat esiin.

kesis