sunnuntai 5. helmikuuta 2023

Ei kun eteenpäin

Kaupunkikruisailut 61km (3761km). Nyt on Ao Nangin viimeinen chicken tikka masala syöty. Kamoja kasailtu hieman valmiiksi aamun starttia varten, huomenna sit Khao Lakin suuntaan. Koukkaan ensin Phang Nga nimisen kaupungin kautta. Tossa joutuu jokatapauksessa pari yötä viettämään matkalla tuonne Kha Lakiin, joten ajattelin käydä vilkaisemassa millainen paikka tuo on. Sit koukkaan tuolta sisämaan kautta rannikolle ja mulla tais olla 4 päivän hotlavaraus Khao Lakiin. Huomenna alkaa viimeinen kuukausi, matkaa ei kyllä enään ole paljon. Alkaa olla loppuviikkojen tahti, päivä fillarointia ja 5 päivää piitsillä pöjötystä...

Sain perjantai iltana yhtä projektia hoidettua eteenpäin. Mullahan ei ole ollut autoa lähes puoleentoista vuoteen. Alkuun ajatuksena oli hankkia paku ja varustella sitä niin, että harrastusvälineet kulkee mukavasti mukana. Sit kun ihan konkreettisesti mietin, mitä varusteita siihen haluan, niin totesin, että olen tekemässä matkailuautoa. Niin kätevä kun olenkin, niin luotan kuitenkin, että Gunther tuolla saksanmaalla kokoaa tehtaassa parempia matkailuautoja. Niinpä aloin tähyilemään sopivaa matkailuautoa. Siinä kieltämättä jokunen ilta vierähti Jubassa soffalla läppäri sylissä, mobile.de ja nettikaravaani sivuja selaillessa. Torstaina huomasin, että Joensuussa oli tullu passeli ehdokas tarjolla ja hintakin oli jo lähtökohtaisesti ihan hyvä. Sit vaan kaverille Joensuuhun viestiä, että ehditkö koeajolle ja Jarihan kyllä ehti. Perjantaina sain videoidut testiraportit vahvalla osta suosituksella. Täällä oli jo päivä kääntynyt iltaan, kun kaupat sovittiin. Voin kai todeta, että musta tuli karavaanari... Tuossa matkamökissä on iso tavaratila, mihin saa fillarin ja paljon muutakin harrastusvälinettä. Käyn sen hakemassa maaliskuussa, kunhan tämä reissu on taputeltu.  

Täältäpä ei oikeastaan tämän kummempia. Huomenna kun on maanantai, eli viikon paras päivä, ei se silti sitä tarkoita, että huomenna heti aamusta pitää laikka punaisena painaa hommia. Laitan loppuun mirrin kuvan, joka oli hänen emäntänsä mukaan painamassa duunia vaatekaupassa... kiireisen oloinen olikin, mutta ehti ottamaan rapsutuksia vastaan.