tiistai 17. tammikuuta 2012

Home sweet home...

...tai jotain.
Aika pitkä oli toi paluumatka. 29 tuntia siitä, kun lähdin hotellilta Phuketista, niin olin himassa. Pari päivää oon yrittänyt toipua reissusta ja aikaerosta. Maanantaina oli motivaatio kokolailla hukassa duunissa. Tilannetta ei juurikaan helpottanut, että kämppiksen kanssa kokkailtiin currykanaa sunnuntaina ja otettiin punkkua. Tänään oli jo hieman parempi päivä duunissa. Ei enään niin paljon puistattanut ja yölläkin nukkui hieman pidempään. Tosin tänä aamunakin heräsin jo neljän jälkeen, mutta sain vielä hetken nukuttua.
Tänne Pristinaan oli tullut talvi mun reissun aikana. Pakkasta on ollut vaihtelevasti, välillä vajaa 10 astetta ja lunta on maassa 10-20 senttiä. Ajatukset on jo käännetty Kosovo moodiin ja tänään alkoi treenit skimbakautta varten. 5 viikon päästä olis seuraava loma ja silloin olis tarkoitus lähteä skimbaamaan varmaan Bulgariaan Banskoon tai Borovetsiin. Nyt siellä on luntakin ihan kunnolla, ihan niinkuin lähes joka paikassa alpeillakin.
Thaimaan reissu oli todella mukava. Ei mitään ihmeellistä tekemistä, paitsi tietty treffit mirrien kanssa heti reissun alussa. Sen jälkeen lähinnä huilin, nautiskelin mahtavasta safkasta, kylmästä bissestä ja tulihan sitä jorailtuakin ihan tarpeeks. Mutta se on jo taakse jäänyttä elämää. Nyt painetaan taas duunia, kovaa treeniä ja skimbailua. Huomenna, jos kelit sallii, laskeudutaan köydellä kopterista ja jotain muutakin pikku treeniä. Eli täällä ihan business as usual.
eutyömies