maanantai 23. tammikuuta 2012

Loman jälkeistä elämää

Pikkuhiljaa taas arki on koittanut. Tosin ilmeisesti eiliset vaalivalvojaiset painoi, koska tänään oli suht rankka päivä duunissa. Ei edes jaksanut treenata.
Viime viikko sit loppujen lopuks meni ihan kivasti. Keskiviikkona treenailtiin köysilaskeutumisia kopterista. Se oli ihan äijä puuhaa. Viikko lopetettiin perjantaina keilaamisen merkeissä. Viimeiseen sarjaan sain 190 pojoa, joten ihan ok suoritus. Pe - la välisenä yönä alkoi sataa lunta ihan kunnolla. La aamuna sitä oli täällä Pristinassakin noin 30 cm. Kävin päivällä patikoimassa Germia puistossa. Se ei ole koskaan näyttänyt yhtä kauniilta kuin silloin. Täällä on edelleen lunta ihan reippaasti maassa. Huomisesta lähtien kelit vielä kylmenee ja lunta sataa lisääkin. Ens viikonloppuna lähdetään muutaman duunikaverin kanssa Banskoon skimbaamaan. Täältä järjestetään bussimatka sinne, joten perjantaina duunin jälkeen startti. La ja su skimbataan ja su iltana ajellaan takaisin. Banskossakin on lunta reilu metri, joten olosuhteet pitäis olla kuosissa. Käyn samalla katsastamassa paikkoja, jos helmikuussa lähtis sinne viikoks omalla autolla. Parhaassa tapauksessa Balkanilla skimbataan vielä maaliskuulla, mutta viime maaliskuussa grillailtiin pihamaalla t-paidat päällä. Helmikuussa aurinko lämmittää jo todella paljon jos se paistaa.
Duunissakin on sopivasti kuhinaa, kun jengiä lähtee himaan ja samaan aikaan uusia saapuu paikalle. Muuten ei mitään sen ihmeempää, business as usual. Tälle viikolle oli jo suunniteltu uudet köysittely treenit, voi kyllä olla, että lumisade pitää kopterin maassa.
Keskiviikkona pääsee äänestämään. Eka kierros jäikin väliin, kun ei jaksanut Phuketissa ajaa Katalle saakka antamaan ääntään. Ja nythän noi varsinaiset kisat vasta alkaakin.
Näihin kuviin ja tunnelmiin. Nautitaan talvesta kun se vihdoin tuli.
eutyömies