perjantai 13. tammikuuta 2012

Kaikki loppuu aikanaan..

..niin myös tämä loman pätkä. Huomenna iltasella ensin lento Bangkokiin ja sieltä sit Istanbulin kautta himaan. Kosovossa on jokunen aste pakkastakin, voi olla, että su yönä himassa hieman puistattaa. Reilut pari viikkoa mennyt todellakin lomailun merkeissä. Safka täällä on kyll mielettömän hyvää, ei tuli mieleenkään, että muutaman viikon reisulla söisin muuta kuin thairuokaa. Tänään söin kunigaskatkarapuja panang curry soossilla, ihan taivaallista. Pitää käydä vielä huomenna ostamassa mausteita ja jotain yrttejä jotka säilyy, niin voi kokkailla kämppiksellekin thaisafkaa. Pristinan thaikkumestassa ei oikein ole maut aina kohillaan.
3 kirjaa ehdin lukemaan.  Pari Mäen kirjoittamaa Vareksen seikkailuita ja Forsythin Icon englanniksi. Se oli kyll mielenkiintoinen kirja. En ole aikaisemmin lukenut kirjaa, missä johdanto on 280 sivua. Erittäin hyvä pääasiassa Venäjälle sijoittuva vakoilukirja.
Joraamassa oon käynyt lähes joka ilta. Eipä sit tarvii haikailla Pristinassa, kun siellä ei pääse danssaamaan ollenkaan. Noh, eipä täällä sen kummempaa. Huomenna vielä ehtii latailee akkuja piitsillä ja sit naksautetaan ajatukset Kosovo moodiin. Jaahass, kello on jo yksi, alkaa oleen nukkumaanmenoaika.
Mukavaa viikonloppua sinne,
kesis - vielä hetken