sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Kaikki pelissä demokratian puolesta

Kun kuukausikin on taas vaihtunut, niin lienee aika kirjoittaa kuulumisia. Takana suht kiireinen viikko. Oltiin la ja su myös duunissa, joten ens perjantaina loma tulee ihan sopivaan paikkaan. Täällä on hieman nostettu valmiuksia, joten se tietää aina ylimääräistä duunia. Samaan aikaan ykskköön on tullut uutta porukkaa, joita joutuu opastamaan, joten duunia on ollut ihan riittävästi. Onneks viikonloppuna riitti, kun hinautui aamusta duuniin ja lämmitti Nyalan (kuvalinkki) ajokuntoon ja valmistautui kuskin hommiin. Huomenna sama ralli jatkuu..

Kesää on kuitenkin vielä jäljellä. Eilen ajeltiin tonne Serbian rajan tuntumaan Batlava järvelle. Se on kyll ihan makee mesta. Naureskeltiin kaverin kanssa, et tää on hyvä mesta, kun ei tunnista ollenkaan Kosovoksi...


Varsinkin nyt, kun siellä ei ollut porukkaa juuri ollenkaan, niin mukava pötkötellä muutama tunti.


Kaveri kävi uimassakin, mä olen päätttänyt uida seuraavan kerran Intian valtameressä reilun parin viikon päästä. Vielä tosiaan 5 päivää ens viikolla duunia, sit pe iltana lento Istanbuliin. Oon siellä yötä ja kikkailen lauantain kaupungilla. La iltana sit jatkolento Ruandan kautta Entebeen Ugandaan. Siihen ne suunnitelmat sit loppuukin toistaiseksi. Paluulento on bookattu 3.11, joten se on seuraava kiintopiste kun pääsee Ugandaan. Tarkoitus olis hetki katsella Ugandaa. Samalla yritän löytää sopivan ajoituksen safarille, joka alkais Nairobista. Sit kun ajankohta natsaa, niin jollain Ugandan Air luotettavalla lennolla Nairobiin ja katseleen isoja kissoja. Nairobissa en vietä enempää aikaa kuin mitä on pakko. Sieltä sit suuntaan Mombasaan, jossa pääsen huuhtelemaan Balkanin pölyt varpaiden välistä suolaisessa merivedessä. Oikeastaan kiva lähteä, kun mitään sen kummempaa ei ole bookattu. No Entebessä kylläkin hotla, kun saavun sinne 02.50 a.m. Kuskikin pitäis olla kentällä odottamassa, kauheasti en yllättyis vaikka kuskia ei näkyis siihen aikaan yöstä.
Ugandassa on aikaa järkkäillä se safari. Yritin bookata sen etukäteen, mutta ei oikein mitään ollut vielä tarjolla pari viikkoa sitten. Eiköhän tuo kuitenkin järjesty jossain vaiheessa. Se on kuitenkin ton reissun ykkösjuttu, vaikkakaan en yhtään väheksy varpaiden huljuttelua merivedessä.
Tässäpä tämän hetken kuulumiset, loppuviikosta lisää fiiliksiä.

eutyöläinen - demokratian puolesta !