lauantai 29. marraskuuta 2014

Colombo, Sri Lanka

Ajatukset hieman sekavia, kun katselin just Band of Brothersia. Kaverit otti iskuja vastaan Bastognessa ja hyökkäsivät Foyn kylään. Kaksi erilaista esimerkkiä esimerkkiä johtajuudesta. Aina kun katson tuon pätkän, se pistää miettimään omia pomoja työurallani ja löydän kyllä molempia esimerkkejä.

Mut sit takaisin tähän päivään, lento meni mukavasti, bongasin Istanbulin kentällä Kosovon aikaisen duunikaverini. Pidähän Matti K homma hanskassa loppuun asti siellä ja niinhän sä varmaan teetkin.
Välilasku Maleen, Malediiveille; uskomattoman huono kiitorata. En oo missään laskeutunut noin huonolle kentälle mitä toi on. Yritin kuvata videolle koneen nousun, se oli niin kuoppainen, ettei sitä videoa voi ladata mihinkään. Mielettömän makeita pikku saaria siinä Malediivien ympäristössä. Ainakin siltä näytti koneesta. 




Tänään Colombossa päivä kikkailua keskustassa. Menin sinne paikallisjunalla, kun asun täällä Sri Lankan Tikkurilassa. No tämä Wellawatta (hieno paikan nimi) on meren rannalla, Tiksi pelkästään joen varrella. Colombo on mukava kaupunki. Keskustaa ei ole pukattu liian täyteen siellä pääsi liikkumaan ihan mukavasti. Kaikkia vanhoja siirtomaavallan aikaisia rakennuksia ei ole tuhottu, vaan osa on korjattu uuteen uskoon. Mitään valtavaa nähtävyyksien tulvaa ei ollut tarjolla, mutta sitäkin enemmän värikästä elämää ja erittäin hyvää currya. Yksi parhaimmista curry seteistä, mitä olen eläessäni syönyt. Niin hyviä erilaisia makuja ja just sopiva after burn.



Tuossa kun kävelin varmaan reilut 10 kilsaa ja ajattelin kruunata päiväni aikallisella oluella ennen auringon laskua tajusin, että olutta ei myydä missään. Vihdoin yhden marketin yhteydessä oli kyltti, että alkoholia on myynnissä. Sieltä pari tölkkiä ja rannalle hörppimään. Yhtään terassia ei ollut, vaikka kävelin rantaviivaa 6-7 kilsaa. Tulipa siinä kävellessä mieleeni yksi pellolainen kaveri, jolla oli tapana toisinaan todeta reissussa, että kovin pitkät on ryypyn välit...

Ei ensimmäistäkään olutta myynnissä...


Huomenna olis tarkoitus matkustaa joko junalla tai bussilla rannikkoa eteenpäin. Mahdollisesti Galleen huomiseksi, mutta se sit selviää, miten matka edistyy.
Mukavaa viikonloppua kaikille.

Näillä eväillä mennän