torstai 4. joulukuuta 2014

Ei kun eteenpäin

Huomenna olis tarkoitus jatkaa matkaa. Aamulla junaan ja sillä Mataraan. Sieltä bussilla Tangalleen, joka on pikkuinen kylä tossa rannikolla, lähes Sri Lankan eteläkärjessä tai sit jatkan vielä matkaa sieltä Tissamaharamaan. Se on portti tuonne Yalan luonnonpuistoon. Siellä taas on Leopardeja, mitä en ole kunnolla nähnyt luonnossa koskaan. Yhden näin todella pikaisesti pimeällä Keniassa ja toista syötin tuttipullosta Thaimaassa, mutta luonnossa en koskaan kunnolla.
Yalaan menen joka tapauksessa, riippumatta siitä olenko huomenna yötä Tangallessa vai en.

Eilinen visiitti tsunamin muistomerkille ei tuonut kovin paljon lisävalaistusta. Siellä oli kyllä muistomerkkinä reliefi, joka kuvasti kaaosta, mikä onnettomuuspaikalla varmaankin vallitsi. Onnettomuudessa ollut veturi ja vaunut on kunnostettu ja kuskaavat edelleen matkustajia ympäri Sri Lankaa.


Kuvasin muutaman kalastusveneen tuolla rannalla. Jotenkin todella erikoisen mallisia veneita. Ilmeisesti ne toimii näillä vesillä, kun kaikki noi pikku veneet on tuollaisia. Tuo vene on nimittäin yläosastaan todella kapea, noin 40 cm ainoastaan.

Hikkaduwan yks viinakuppa kalterit ikkunoissa ja pieni myyntiluukku
Päivän ruuhkaton piitsi
Vielä täpläkissinpoikasen kuva toivottamaan onnea, että näkis sen sukulaisia tuolla Yala luonnonpuistossa. Oli aika ärhäkkä liikkeissään toi mirri, kun se nappas kiinni polvitaipeeseen.