lauantai 10. helmikuuta 2018

Sara Buri

Päivän reitti:   Sara Buri    155km / 2552km

Tänään puolitoista sataa kilsaa motaria, ajo sujui ihan mukavasti. Hieman ennen Sara Burin kaupunkia keskinopeus oli 24,7km/h eli kyllä motarilla voi ajaa kovempaa kuin kyläteillä...

Lähdin taas ajoissa liikkeelle, kun oli suht pitkä matka. Pari tuntia ajelin, ennenkuin pysähdyin syömään aamiaista ja ekat kaffeet. Kummasti sitä vaan pystyy ajamaan syömättäkin, duunissa kuolee nälkään jos ei saa kunnon aamupalaa ja puoli litraa kaffetta.
Tarkoitus oli ajaa reitin varrella olleen Lumtakong järven varrella muutama kymppi, mutta sillä kohtaa ei ollut mitään saumaa päästä sinne kylätielle. Noh, on tuossa motarilla ajamisessa hyvät puolensa, safkaa ja juomaa on yllin kyllin tarjolla ja suunnistaminen ei vaadi keskittymistä. Negatiivisimpana juttuna mun mielestä on kova liikenteen melu. Varmaan siinä saa keuhkonsakin aika karstaiseksi kun raskaan liikenteen päästöjä hengittelee koko päivän. Tuollaista suht tasaista reittiä ajaa ihan mukavasti väsyneilläkin jaloilla, jyrkkien mäkien kiipeäminen olis kyllä todellista myrkkyä nyt.
Olin perillä jo hyvissä ajoin, suihkun jälkeen lähdin kylille syömään. Olin ajatellut, että voisin olla täällä parikin yötä. Hoteli sinällään on ihan hieno, muutaman kuukauden vanha. Uima-allaskin vaikutti todella hyvältä. Jokin tässä kaupungissa kuitenkin mättää ja taidan huomis aamuna polkaista muutaman kympin lähikaupunkiin, mikä on rautateiden risteysasema. Siinä vois heittää fillarin junaan ja ajaa sillä loppumatka Bangkokiin. Tästähän ei ole kuin satkun verran Bangkokiin, mutta ei nyt erityisemmin houkuta ajaa tuota motaria pitkin kaupunkiin. Liikenne käy aika levottomaksi kun kaupunki lähestyy. Kaupungin sisällä on jo mukavampi ajaa, siellä on niin paljon liikennettä, että kukaan ei voi ajaa ihan alyttömästi. Tällaiset ajatukset tällä hetkellä, voihan olla kun aamulla herää, keksiikin jotain muuta.

Kuvia ei juuri ole, tänään lähinnä poljeskeltiin:

Tuolla aamiaisella jaksaa

Tuosta nyt ei ihan päässyt kääntymään oikealle rantatielle

Possut on suuressa arvossa. Muutaman patsaan nähnyt. Toi on vielä isompi kuin se laosilainen possu, mihin melkein törmäsin yhdessä jyrkässä alamäessä
Ahkeruuskaffeet
Ehkä tossa altaalla vois hetken pöjöttää