tiistai 6. helmikuuta 2018

Ubol Ratana

Päivän reitti:  Ubolratana  156km/2139km

Olipa taas kiva ajella. Aamulla oli niin viileää, että oli pakko pitää hieman rivakampaa vauhtia, että pysyy lämpimänä. Paikalliset oli seiskan aikoihin untsikat päällä ja pipot päässä, kun oli vaan 12 astetta lämmintä. Kieltämättä se tuntui aika viileältä, kun jonkin verran tuuleskeli.
Alkuun vedin motaria 60 kilsaa. Siinä matka taittuu joutuisasti ja on ihan hyvä ajella, toki maisemallisesti tosi puuduttavaa ja kyllä se raskaan liikenteen meteli kyllästyttää jossain vaiheessa. Sen jälkeen suuntasin maaseutureitille tarkoituksena ajaa Ubol Ratanan padotulle järvelle. Matkan aikana ei ollut mitään sen kummempaa, maaseutukin näyttää kutakuinkin samanlaiselta kaikissa näissä tämän seudun maissa. Toki Thaimaa on paljon vauraampaa kuin Laos ja talot ei ole mitään majoja.

Tulin jo hyvissä ajoin perille ja majoituin mielenkiintoiseen Little Box hotelliin. Nämä huoneet on tehty merikonteista, todella kivasti sisustettu ja tämä koko hotellin alue on erittäin kiva. Tässä on varmaan 10 huonetta ja mä taidan kyllä olla ainoa asukas.
Sen jälkeen ajelin tuonne järvelle muutaman kilsan päähän. Se oli oikein hienoa aluetta, itseasiassa tän järven läheisyydessä on kaksi kansallispuistoa. Matka jatkuu huomenna, suuntana on Bangkok, mutta en vielä tiedä kuinka kauas ajelen huomenna. Voi olla, että jossain vaiheessa joutuu hieman lyhentään näitä päivämatkoja.

Tuossapa päivän kuvasaldoa:

Olishan sitä aamulla voinut tietty hypätä junaan ja ajella sillä Bangkokiin

Paikallinen oikeusaputoimisto motarin varrella keskellä ei mitään

Reitin ainoan kunnon mäen päälle oli rakennettu suh massiivinen Budha patsas

Ubol Ratana järven pohjoisreuna, suht assiivinen järvi

Little Box Khon Kaen



Pato 

Päivän kukkaset

Palautusolut auringon laskiessa