lauantai 19. toukokuuta 2018

Kaunas

Päivän reitti:  Kaunas  119 km  yhteensä 1158 km.

Olipas rankka päivä, ylivoimaisesti raskain, vaikka ei läheskään vaativin. Viimeiset 50 kilsaa tuntui kestävän ikuisuuden. Tänään oli kyllä todella kova tuuli ja täällä Liettuan peltoaukeilla kun se puhalsi kunnolla vastaan, fillari ei meinannut liikkua mihinkään. Yritin rullailla kevyellä vaihteella hitaasti eteenpäin, mutta ei sekään toiminut. Söin kyllä aamulla kunnon aamupalan, joten energiaa oli kyllä tankissa. Jalat vaan oli todella finaalissa ja loppumatkasta polvikivut oli jo melkoiset.

Tarkoitus oli käydä katselemassa kaupunkia, mutta tulin sen verran myöhään, että päätin vaan huilia ja syödä. Voihan olla, että nestetankkaus jäi hieman vajaaksi, vaikka tänään keli ei ollut lämmin kylmän pohjoistuulen vuoksi. Noh, matka jatkuu huomenna. Täytyy tänään nukkua kunnon unet, jos jalat palautuis yön aikana. Puolasta kun siirryin Liettuaan, niin samalla siirtyi aikavyöhyke. Täällä ollaan Suomen kanssa samassa ajassa.

Loppumetreillä karttaohelma ajatti mut mielenkiintoiselle reitille. Tämä hotelli ei muutenkaan ollut ihan helppo löytää.

Tuossa kuvasaldoa päivältä:
Viime yön hotelli aamuauringossa
Takaisin euro alueelle
Tutun näköinen burgeri mesta
Lähesrymisreitti hotellille
Tankkaus käynnissä
Kuva hotlan partsilta