keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Sataa ropisee...

Päivän ajot;   sadepäivän ajot     91 km yhteensä 748 km.

Eilen tutkiskelin vielä illalla sääennusteita ja sadetta oli luvassa tälle päivää. Aamulla lähdinkin kisaamaan luonto äidin kanssa, että kuinka pitkälle pääsen, ennenkuin sade alkaa. Aamu oli jälleen sumuinen ja se hälveni vasta yhdeksän aikaan. Oli kyllä paljon lämpimämpää kuin kahtena edellisenä aamuna.
Olin tutkiskellut, että majoitusta löytyy noin 40, 60 ja 90 km ajon jälkeen. Ennusteiden mukaan kunnon sateen piti alkaa 11-12 aikaan. Ajattelin sit ajaa niin pitkälle kuin suht kuivaa keliä riittää. Sade alkoi ihan ennusteiden mukaan, mutta ehdin ajaa kuivana tuon 91 kilsaa. Sen jälkeen onkin satanut oikein kunnolla ja koko ajan. Eilisen pidemmän etapin jälkeen tuollainen lyhyt nypy ei haitannut ollenkaan. Huomenna pitäis olla parempi keli, joten sit voi taas rallattaa sen, mitä jaloista irtoaa.

Pyykit on pesty ja kuivumassa. Pitää vielä käydä dunssaamassa fillaria. Jouduin jättämään sen pihalle. Toivottavasti se on siellä vielä aamulla, että ei tarvitse siirtyä bussin matkustajaksi.

Oon ollut aina sitä mieltä, että mitä isommat munkit, niin sen parempi. Tänään kuitenkin huomasin, kun pysähdyin kaffeelle, että kyllä pienemmätkin munkit on ihan jees... 😁