torstai 7. heinäkuuta 2011

Joskus herätys tulee aikaisemmin

Viime yönä se tuli 02.57 kun joku ampui rynnäkkökiväärillä tuossa meidän pihapiirissä. Siinä ei kyllä tarvinut torkkuherätystä, sitä oli kerrasta hereillä. Noin 10 laukausta siinä ammuttiin, sen jälkeen oli hiljaista. Hetken mietiskelin, että pitäiskö asiasta soittaa poliisille, mutta sen verran väsytti, että ei jaksanut. Hetken mietiskelin syytä ampumiseen, happy shootingia se ei ollut tuohon aikaan. Ehkä joku oli vetäissyt känöset ja kaivoi piirongin laatikosta AK-47 esiin ja ruilutti hetken taivaalle. Mitään särkymisen ääniä ei kuulunut, joten taivaalle ne varmaan ammuttiin. Mahtoi vastapäätä asuvat svedu frouvat olla täpinöissään, kun puoli vuotta siten niiden kämppään murtauduttiin niiden nukkuessa. Nyt pikku ampumista.
Noh, tää on välillä tällaista.
Illalla purettiin traumoja ja grillailtiin taimenta meidän valurauta kaasugrillillä. Siitä tuli kerrassaan mainiota. Päätettiin kämppiksen kanssa pitää kerran viikossa kalaillallinen. Siinä voi sit samalla ottaa lasillisen valkkaria ja rentoutua hetkeks kriisialueen stressistä.
Huomenna lähden välittömästi työkiireiltäni päästyä kohti Budvaa, sinne on kohtuullisesti matkaa, mutta eiköhän illalla jo pääse huljutteleen varpaita Adrianmereen.
Kaikille oikein mukavaa hellekesää,
kesis