keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Loma - ihmisen paras ystävä

No niin, nyt on muuttolaatikot purettu ja tavarat ovat löytäneet paikkansa. Muutamat yöunetkin on nukuttu ja ainakaan tähän mennessä en ole kertaakaan herännyt aamun rukouskutsuun, joten kyllä tässä kelpaa asua.
Duunissa ollut yllättävän paljon puuhaa, sit kun tällä viikolla kesä tuli takaisin, niin voi kyllä todeta, että hiki tulee duunissa. Reilu viikon tuota mukavan viileää, 20-25 astetta, jaksoa kesti. Nyt taas tulossa reilu 30 graadia. Onneks perjantaina alkaa loma, joten antaa paistaa vaan.
Tarkoitus oli alunperin lähteä Autolla Serbian läpi ja suunnata Dolomiiteille kiipeileen Via Ferrataa. Nyt ens viikon sääennusteet sille alueelle on varsin sateiset, joten suunnitelmiin tuli muutos. Kaverit soitteli eilen, että ne on lähdössä viikonlopuks Budvaan ja pyysivät mua ajamaan lomille sitä kautta. No pikku koukkaus siitä tulee, mutta toisaalta mukavampi huljutella varpaita Adrianmeressä, kun on liki 40 astetta lämmintä. Sitäpaitsi Montenegrossa on erittäin hyvää punkkua ja bissekin ihan kelvollista, joten janoon siellä ei kuole.
Sit kun varpaat on huljuteltu, lähden ajeleen Kroatian rannikkoa pohjoisen suuntaan. Italiassa saa myös hyvää punkkua ja kuuleman mukaan pastakin olis ihan kelvollista. Ehkä istuskelen päivän ajomatkan päätteeksi johonkin tavernaan. Otan kartan esille ja siinä punkkua maistellessa suunnittelen mihin suuntaan seuraavaks. Paluu Balkanin Pariisiin on 24.7, joten reilut pari viikkoa siinä on aikaa kikkailla.
Yritän päivittää blogia jossain vaiheessa, joten jos joku on reitin varrella, niin peukkua pystyyn vaan, olis Audikyytiä tarjolla .
Oikein hyvää lomaa kaikille ketkä sitä viettävät.
kesis