maanantai 24. huhtikuuta 2017

Arrivederci Brindisi

Kamat on suurinpiirtein pakattu, laivalippu Bari - Dubrovnik on ostettu huomiselle. Huomenna on siis aika jättää Brindisi. Huomiselle suunniteltu 120 km legi Ostunin ja Alberobellon kautta Bariin. Molemmat pitäis olla näkemisen arvoisia paikkoja. Ajokeli on passeli +21 ja aurinkoista. Jätän tänne noi leiriytymiskamat ja ne tulee aikanaan sit Suomeen. Majataloja näyttää olevan riittävästi tarjolla, joten turha kantaa lähes 10 kiloa turhaa painoa. Jospa sais ton fillarinkin hieman parempaan vauhtiin, kun jalat on saaneet lepoa ja fillari kevenee.
Kuten jo perjantaina kerroinkin, Brindisi oli todella positiivinen yllätys mulle. Nämä kaverit jotka täällä asuu, voi toki olla eri mieltä. Toi vanhakaupunki oli oikein mielenkiintoinen ja kyllä tuossa partsilla kelpaa katsella noita maisemia. Eipä muuta kuin näihn kuviin ja tunnelmiin.

Suuret kiitokset Jussa ja Jaska.


Brindisissä on merivoimien satama
YK:n saunassakin käytiin, ihan kuin olis missiolla ollut..

Sauna oli hyvällä paikalla, hieman vasemmalle tuosta väylällä liikkuvasta veneestä
Leccessä käytiin tutustumassa arkkitehtuuriin.

Merisotilaiden muistomerkki Brindisissä. Tuolta oli hyvät näkymät. Kuvassa myös vesibussi, joka suhasi Brindisin pohjois ja eteläosan väliä, niin ei tarvinut kävellä koko lahden pohjukan ympäri