maanantai 10. huhtikuuta 2017

Kaikki tiet vievät Roomaan

Olin aina luullut, että fillarireissulle lähtiessä kaikkein hankalin tilanne on se, kun purkaa lennon jälkeen fillarilaatikon ja huomaa, että fillari on vahingoittunut kuljetuksen aikana. Tänään huomasin konkreettisesti kuinka väärässä olikaan ollut. Kyllä se huonoin tilanne on se, kun se fillarilaatikko ei ilmesty lentokentälle ollenkaan...

Olen muutaman kerran yrittänyt keksiä logiikkaa, kuinka Norwegian voi sössiä suoralla lennolla niin, että fillariboksi ei tule perille ollenkaan. No tietty, jos sitä boksia ei kukaan koneeseen laita, niin eihän se sieltä mihinkään liiku. Ilmoitin kadonneesta matkatavarasta Rooman kentällä. Kaveri kirjasi jutun koneelle ja kertoi, että me soitellaan jos saadaan jotain selville. Arvatakin voi, että varsin hiljaista on ollut.

Huomenna pitäis olla illalla jo 65 kilsan päässä satamassa matkalla Sardiniaan, toki ilman fillaria en täältä liiku mihinkään. Kävin pikku kävelyllä viereisessä satamassa, suunnittelin jo, että vaihdan fillarikamat yhteen onkeen ja laatikolliseen Birra Morrettia. Kelihän täällä on aivan loistava, reilu 20 lämmintä. Ei paljon hiekoitussepeli narise jalkojen alla eikä hiekka pölise.
Eiköhän tuo homma tuosta johonkin suuntaan oikene, asioilla on tapana järjestyä. Mut voi olla, että muutaman päivän päästä ongin noille mirreille fisuja ja siemailen Morrettia.

Näihin kuviin ja tunnelmiin