keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Giro Italia on käynnissä

Buongiorno Civitavecchiasta. Homma lähti käyntiin hieman yskähdellen, mutta ei tämä olekaan mikään Strömsö.
Aamulla kun näin hotellin omistajan, hän tietty kysyi, tuliko fillari. No kun ei tullut, hän italiaksi varmaankin Perkele ja rupes soitteleen. 5 minsan päästä kaveri totes, että ota passi mukaan, lähdetään hakemaan se fillari. Sit ajeltiin huolintaliikkeen varastolle ja siellähän se fillariboksi odotteli. Hotellin omistaja vaan totes, että ei ne sitä olis toimittaneet ennen iltaa. Suuret kiitokset, Grazie Mille La Maison Royalen kavereille kaikesta.
Fillari oli ehjä, nopeasti paketti kasaan ja 12 pintaan baanalle. Keli ei vois olla parempi, mitä nyt hieman häikäsee. Hieman reilu 70 km legi tänään, muutaman kerran oli reitti hieman hakusessa. Satamaa ei meinannut löytyä, kun äsken kävin sitä etsimässä. Sit muistelin, että yleensä ne laivat lähtee rannasta ja niinhän se oli täälläkin. Laivan lähtöön on reilu 4 tuntia, joten tulin keskustaan palautusjuomille. Birra Morretti tuntuu toimivan ihan niinkuin pitää.
Huomenna sit aamusta Sardinian saarikierros, nyt on yks ajopäivä vähemmän käytössä, joten pitää joko oikaista tai sit vaan ajaa lujempaa ja enemmän.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, ai niin täällä on +25 ja kevyt tuuli mereltä.

This is so called "pyöräretkeilyä"

Palautusjuomaa eka legin jälkeen