perjantai 14. huhtikuuta 2017

Olbia - Tempio M

No niin, päivitellääns tännekin jotain parin viime päivän tapahtumista.

Lauttamatka meni ihan ok, tosin kun nukkuu laivan lattialla, niin eihän se ole optimaalisin valmistautuminen päivän fillarointiin, mutta vaihtoehtoja ei ollut.

Eilen ajelin 87 km ja reitti oli tuollainen:  Olbia - Tempio
Oli todella rankka päivä. Maisemat alkuun tosi jees, mutta hyvin pian selvisi, että tämä on todella mäkinen saari. Muutaman tunnin ajon jälkeen huomasin myös, että fillarin vaihteet ei ole kunnossa. Muutaman kerran kävi mielessä, se teema "itse kun kasaa fillarin, niin saa priimaa...".
Päivän aikana muutin reittisuunnitelmaa kutakuinkin fiilispohjalta. Illalla sit kiipesin Tempion pikku kaupunkiin ja olin kyllä ihan finaalissa. Tokihan siinä tuli päivän mittaan 1300 m vertikaalia nousua ja nyt kun fillari ja kamat painaa lähes 40 kiloa, niin siinä on kelkkomista ylämäkeen.
Majapaikassa huomasin, että kun kokosin fillarin, kampien akselista jäi pari prikkaa pois ja se nyt se akseli liikkui sivusuunnassa. Ei paljon auttanut vaihteiden säätäminen. Pieni vika korjata, kun on työkalut ja prikat, mutta pääsiäinen alkoi ja oletin, että kaikki paikat on 4 päivää kiinni.

Päivän positiivisena tekona voi pitää sitä, kun kannoin yhden tielle juuttuneen kilpikonnan sille puolelle, mihin sen nenä näytti. Kovasti se sihisi kiitokseksi.

Mun sviitti laivalla


Noi liikennemerkit tietää kiipeämistä

Onneks ylämäessä oli usein keitaita