lauantai 8. joulukuuta 2018

Bangkok...

.... Enkelten kaupunki   Bangkok

Täällä sitä hikoillaan. Tänä talvena vaikuttais olevan varmaan 10 astetta lämpimämpää, kuin vuosi sitten. Se kun pitkien lentojen jälkeen laskeutuun Bangkokiin ja kävelee putkea pitkin ulos koneesta,jossain vaiheessa iskee sellainen lämmin kostea henkäys ympärille. Sitä on täysin mahdotonta kuvailla sanoin, mutta kun sen kokee, siihen voi jäädä koukkuun.

Eilen ehdin hetken huilimaan altaalla. Hikeä pukkas oikein urakalla, ajatus siitä, että parin päivän päästä pitäis ajella fillarilla tuntui aika lämpimältä. Edes pari Changia ei auttanut tilannetta. Noh huomenna otetaan se vastaan mitä on tulossa. Tässä menee muutama päivä ennenkuin kroppa tottuu tähän lämpöön.


Illalla kävin kylillä, nythän asun lentokentän kupeessa. Tapasin siellä pari kaveria, siinä otettiin pari lasillista itsenäisyyden kunniaksi. Toivottavasti et JP traumatisoitunut liikaa, kun Heidin kanssa innostuttiin muistelemaan Ukrainan rintaman tapahtumia...😀

Nyt on Surly pistetty ajokuntoon. Tänään oli oikein passeli sadepäivä tehdä puhdetöitä. Huomiseksi on luvassa pilvistä, joten se sopii mulle todella hyvin. Sen kummempaa suunnitelmaa määränpäästä ei ole, katsotaan kuinka fillari kulkee.



Respasta kävin jo kyselemässä, että mihin laitan tuon fillarilaatikon säilytykseen. Eihän näillä täällä ole mitään laukkujen säilytystä. Respan mimmi kyllä meinasi, että kyllä se johonkin saadaan mahtumaan.
Täytyy pistää tämä päivitys menemään ja lähteä syömään. Tossa on ihan vieressä pikku tori jossa on kaikenlaista hyvää safkaa. Mangotkin on kyllä ihan kypsiä.

Todellisten lihapatojen äärellä
Yrittäkää pysytellä pystyssä siellä uuden lumen keskellä. Mä hyppään aamulla satulaan, kun siellä Suomessa ollaan vielä peukku suussa 👍 näillä mennään.