maanantai 31. joulukuuta 2018

Koh Kong

Päivän reitti Koh Kong  141 km yhteensä 1927 km.

Heräsin tänään jo puoli viideltä, kun naapurusto herätteli. Pistin kamat kasaan ja lähdin ajamaan pimeässä puoli kuuden aikaan. Päätin jo illalla, että mikäli 80 km jälkeen fillari vielä kulkee, mennään perille asti, jos ei niin sit jäädään kotimajoitukseen.
Tulikin hyvät nousut tänään, kun kiipesin lähes 1400 metriä vertikaalia. Tällä reissulla oon kyllä ajellut niin vaatimattomia nousumetrejä, että tänään pääsi maistelemaan sitä herkkua hieman enemmän. Ajamisessa ei sinällään mitään isompia ongelmia. Jaloissa oli kyllä sellainen fiilis, että joku kramppi voi iskeä milloin vaan. Meinasin jo välillä pysähtyä venyttelemään, mutta ajattelin, että joku huomaa ja ottaa kuvan. Siitähän olis tullut elinikäinen häpeä  😂 Silläkin uhalla, että krampin vuoksi vedän lipat, jatkoin polkemista. Todennäköisesti jos jalka olis krampannut kunnolla, kuten eilen illalla kävi useaan otteeseen, kenkää ei olis saanut polkimesta irti ja kyljelleen siinä olis kaatunut. Noh, jossittelu sikseen, pysyin pystyssä ja sillä hyvä. Pääsin todellakin kiipeämään noita nousuja juuri lämpimimpään aikaan. Garmin mittaili kuumimpaan aikaan 46 astetta, eli hyvin tarkeni. Pisimmässä nousussa vesi kävi suht vähiin ja se vähä vesi oli sopivan viileää, eli 50 asteista. Onneks sen mäen päällä sai lisää juotavaa. Tuolla luonnonpuistossa, minkä läpi ajoin, ei juuri vettä ollut tarjolla.
Ihan muutaman kerran motivoin itseäni kylmällä oluella, jolla lupasin palkita itseni perille päästyäni. Tänne päästyä filis oli sellainen, että homma on pulkassa, mutta olishan sitä tarvittaessa pidempäänkin ajanut. Jostain syystä tämä kaupunki on vetänyt porukkaa näin vuoden vaihtuessa, kun oli hieman haastetta löytää majapaikka. No sellainen kyllä loppujen lopuks löytyi, paikallisten neuvojen perusteella. Bookingin tarjonta oli loppuunmyyty.  Nettiyhteys täällä pätkii kokoajan, mutta se on kokolailla paikallisten standardien mukainen. Yritän ladata vielä muutaman kuvan ja sitten häivyn syömään.

Täällä vuosi vaihtuu 6 tunnin kuluttua, joten kaikille lukijoille hyvää uutta vuotta 2019.

Vesipuhvelit matkalla aamupesulle



Aamuruuhkaa


Tuolla lounaalla jaksoi kiivetä mäkiä. Tosi hyvä chili kukko, ei tarvinnut lisätä mausteita
Tuollainen kattilarivistö on hyvä merkki kun etsii lounaspaikkaa

Ei näkynyt norsuja

Kuinka jyrkkää on jyrkkä. Pikipinta ei ollut ihan mallia Mallorca


Ylitin kolme isoa jokea, jotka kaikki laskevat mereen