maanantai 22. toukokuuta 2017

Ferrara - Verona

Päivän kilsat 96 km yhteensä 2275 km. Päivän reitti  Ferrara-Verona.

Todella leppoisaa ajelua. Vaikka jalat oli eilen illalla ihan loppu, niin kyllä ne taas tänään toimi ihan mukavasti. Ajelin alkuun reilu 50 kilsaa, ennenkuin löytyi eka makiaattopaikka. Samantyyppistä viljelysmaata kuin eilen, paitsi että ajelin yhden joen vartta varmaan 20-30 kilsaa. Puolet siitä oli hiekkatietä, missä ei liikkunut ketään muita. Tai noh, yks iso käärme, yks kani ja jotain muutakin tuolta eläinmaailmasta.
Iltapäivällä kurvailin sit tänne Veronaan. Muutaman tunnin käppäilin kylillä, todella makee kaupunki tämä kyllä on. Täällä vois olla helposti muutaman päivän.

Kaveri tuolta Saksasta viestitteli autotilanteesta, kun pyysin siltä hieman jeesiä. Olin merkannut sille pari autoa, toinen niistä oli jo myyty. Joten päätin, että huomenna hyppään junaan ja ajelen Munchenin lähistölle. Itseasiassa jatkan siitä vielä jonku 100 kilsaa länteen, missä olis se toinen mun katsoma auto. Kävin täällä jo assalla, että ostan liput aamuksi. Pikajunat jotka ajaa täältä Muncheniin on ilmeisesti saksalaisia. Jostain syystä täällä ei voida myydä lippuja pikajunaan, jos ottaa fillarin mukaan, vaikka siinä junassa on muutamalle fillarille paikka. Noh, lähden aamusta liikkeelle, otan junan Itävallan rajalle Brennerin solaan. Yritän sieltä ostaa sit Munchenin junaan lipun. Jos ei muuta, niin sit mennään paikallisjunilla monella vaihdolla. Tästä on jo kokemusta reilun 10 vuoden takaa kun olin menossa toiseen suuntaan. Silloinkin logistisia hankaluuksia aiheutti fillari...

Tällainen on suunnitelma huomiseksi, katsotaan sit kuinka se toimii. Tässä kuvia tältä päivältä.

Po joki ylitetty ties monennenko kerran näillä fillarireissuilla

Tän pikkujoen varrella ajoin suht pitkään


Veronan vanhan kaupungin ympärillä olevia kanavi. Veronasta noi seuraavatkin kuvat.