sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Pescara

Heti alkuun valtavan suuret äitienpäiväonnittelut kaikille äideille ja erityisesti sinne Ylitorniolle.

Päivän kilsat 109km yhteensä 1838 km. Päivän reitti  Pescara

Eilen ajelin tänne Pescaraan, suht leppoisa ajopäivä. Jalat vaan oli aamusta jo parin tunnin ajamisen jälkeen aika tyhjät. Söin edellisenä iltana vaan muutaman banaanin ja protskupatukan ja tuntui, että enempää ruokaa ei tarvitse. Sit parin tunnin päästä oli kunnon nälkä, mutta kello oli jo niin paljon, että tuolla maaseudulla missä asuin, kaikki paikat oli jo kiinni. Noh eilen päivän mittaan pidin taukoa, join kaffetta sekä söin leipiä. Niillä eväillä pääsi mukavasti perille. Asun ihan Pescaran keskustassa. Tässä on monen korttelin alueella ainoastaan kävelykatuja. Paljon oli porukkaa liikkeellä, kun otin illalla pari palauttavaa juomaa.

Tänään sit ajetaan Giron etappi näillä kulmilla. Kisareitti menee ihan Pescaran kupeesta, mutta ajelen fillarilla 16 kisan päähän Chietiin. Niillä pitäis olla siellä iso screeni viritettynä mistä kisaa voi seurata, ennenkuin ajajat saapuvat niille kulmille. Maali sijaitsee vielä kauempana, etappi päättyy todella kovaan nousuun.
Kisa starttaa klo 13, kisareittien varrelta liikenne suljetaan jo tunteja aikaisemmin. Toivottavasti fillarilla pääsee pelipaikoille, vaikka tiet onkin suljettu liikenteeltä.
Aurinko paistaa koko päivän ennusteen mukaan. Lämmintä pitäis olla vajaa 30 astetta - se sopii.
Näkymät majatalon pihalta Citanova Marchessa. Kuvassa näkyvä vuoristo vois olla sitä aluetta, missä tapahtui keväällä paha lumivyöry, joka tuhosi ainakin yhden majatalon 
Spritz palautusjuoma - toimii

Ahkeruus makiaatolla lakisääteisellä tauolla
Aina ajaton Fiat 500 avattavalla katolla