lauantai 20. toukokuuta 2017

Rimini

Heti alkuun lohdutuksena niille, jotka ovat tuskailleet Suomen surkeita kelejä, Riminilläkin satoi aamulla ja taivas on vieläkin pullollaan mustia pilviä. Erinomainen päivä olla tekemättä mitään. Tarkoitus oli hypätä junaan huomis aamuna ja ajaa Bolognan kautta Muncheniin. Huomenna on Imolassa ilmeisesti jotku kisat tai jostain syystä Riminiltä ei mene yhtään suoraa junayhteyttä Bolognaan, vaan Imolassa joutuu vaihtaan bussiin. Maanataina olis taas normiyhteydet. Ajattelin ajaa fillarilla huomenna Bolognaan ja jatkaa siitä Alppien yli maanataina junalla. Aamupalan jälkeen kun nousin muutaman kerroksen portaita, jalat tuntui taas yllättävän hyvältä. Niinpä piirtelinkin reitin Riminiltä Muncheniin. Rimini - Munchen Matkaa tulis reilu 600km ja vertikaalia nousua 6,5km.

Toi suunnitelma on siinä mielessä hyvä, että toi päärata kulkee suht lähellä, jos ajo ei maistu, niin aina voi vaihtaa junaan. Kelitkin pitäis olla ihan jees Alppien ylitykseen seuraavien päivien ajan.
Kuten jokainen muukin suunnitelma tähän asti, tuo varmasti tulee muuttumaan, mutta tänään pistän fillarin kuntoon ja huomenna aamusta liikkeelle teemalla; "mennääns tuosta Alppien yli niin että heilahtaa" !

Näin lepopäivän kunniaksi kuvia todisteeksi, että on täällä tehty muutakin kuin istuttu fillarin satulassa.
Bar Barbotton maailman parhaat piadinat
Pizza & punkku on toimiva yhdistelmä
Seafood risotto Riminillä - nam !
Ahkeruus kahvit Monte Fumaiolo
Makiaatto Riminillä
Palautusjuoma Acquapartitan kylässä

Varpaiden huljuttelua suolavedessä Riminillä