maanantai 8. toukokuuta 2017

Lido di Jesolo - Lido degli Estensi

Päivän kilsat 108 km yhteensä 1578km. Päivän reitti  Lido di Jesolo - Riminin suuntaan

Kiva päivä ajella taas tasaista baanaa. Oli mielenkiintoista, joskin todella hidasta ajella toi kapea kaistale Venetsian edustalla. Varsinkin Lido di Venezia oli jonkinlainen aikamatka. Todella perinteikkään näköisiä hotelleja, oli vaikea ajoittaa, milloin ne oli rakennettu. Liikennettä ei ollut kuin muutama hassu auto, mutta koska päivään sisältyi 3 lauttamatkaa, matka edistyi aluun hitaasti kun lauttoja joutui odottelemaan pitkään. Sit kun pääsi mantereelle niin fillari pääsi ihan kunnon vauhtiin. Olis voinut ajaa enemmänkin, mutta jätin huomiselle reilu 80 kilsaa. Iltapäiväksi pitää ehtiä Riminille katsomaan Giron etappia, missä ajetaan Etnalle. Sen jälkeen ilta jatkuukin mesuliigan Juventus - Monaco matsilla. Pitäisköhän ostaa illaksi musta/valko paita..

Kello on jo sen verran, että en lataa mitään kuvia. Eipä niitä tänään montaa tullut edes otettua. Pistä fillarin parkkiin Riminillä ja jään odottelemaan Giron saapumista niille kulmille. Odotellessa voi vaikka lukea loppuun Legioonalainen Petersin ja jotain muutakin.
Lähipäivinä hieman enemmän ajatuksia ja kuvia.

No pari kuvaa nyt kuitenkin loppukevennyksenä otettuna sunnuntaina Jesolossa



Olis ihan kiva saada tuollainen kattaus Suomessakin kauppoihin. Noi kuvat ei ole edes mistään isosta kaupasta, eli ihan perussettiä...