sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Monfalcone - Lido di Jesolo

Päivän kilsat 95km yhteensä 1470 km. Päivän reitti  Lido di Jesolo

Joskus (harvoin) näin jälkikäteen huomaa, että tuli tehtyä hyvä päätös. Toissapäivänä tapahtui yks niistä hetkistä, kun päätin suunnata rannikolle enkä vuorille. Rannikolla keli oli ihan jees, välillä aurinkoa, sit pilvistä. Lopussa pari pisaraa vettä, ennenkuin löysin hotellin. Kun katselin pohjoiseen vuorille, ne oli ihan mustien pilvien ympäröimät ja siellä ei ole silloin hyvä ajella fillarilla.

Löysin hyvän diilin täältä Lido di Jesolosta, tämähän on täynnä hotelleja, mutta vasta osa niistä on auki, kun sesonki ei ole alkanut. Kiva 3 tähden hotelli todella hyvällä aamiaisella 30€, joten päätin olla täällä pari yötä.
Alkuperäinen ajatus oli suunnata huomenna Veronaan ja sieltä Muncheniin autokaupoille.
Kävin aamiaisen jälkeen kävelemässä rannalla ja tuli ajatus, että ei ollenkaan hullumpaa puuhaa kuunnella aaltojen kohinaa ja huljutella varpaita suolavedessä. Tarkastin vielä Riminin sääennusteen ja se tuki tuollaista harrastustoimintaa. Siispä piirsinkin reitit uusiksi, huomenna koukkaan Venetsian edustalta sekä lautalla, että ajellen noita kapeita kaistaleita. Muutamassa päivässä uskoisin olevani Riminissä. Sen jälkeen voi huilia ja odotella, että Giron 11 etappi ajellaan siellä suunnalla 17.5

Oli muuten uskomattoman mukavaa ajella eilen, kun oli ihan tasaista. En edes muista milloin olis viimeksi ollut ajopäivä, ilman kilsan vertikaalia kiipeämistä. Reidet on kyllä niin jumissa, että olis ollut kyllä tuskaa vintata alppien yli.

Mä lataan nyt tähän kuvia Rijekasta, Opatijasta, ja parilta viimeiseltä ajopäivältä.
Muutama kuva Rijekan kävelykadulta ja satamasta




3 kuvaa Opatijasta



Tossa oli pakko pysähtyä syömään. Tuoksu oli niin hyvä ja hyvältä maistuikin