maanantai 22. tammikuuta 2018

Aika aloittaa reissu

Pari päivää huilattu, otettu hieman hierontaa, venytelty, fillari huollettu ja tietty ladattu akkuja uudella toimistolla. Ai niin, no muutaman Changin voimalla nesteytetty ja pääsinpä rapsuttelemaan mirrejäkin.

Kun kroppa saanut tuntumaa ajamisesta, nyt sit aloitetaan ajaminen. Kolmen seuraavan päivän aikana olis tarkoitus puskea Laosiin. Ei mitään suorinta reittiä, vaan ihan tuolta Myanmarin (Burma) rajaa hipoen kaartaen kohti koillista. Sinällään pyöräilyssä ei tapahdu mitään muutosta, edelleen niitä kampia pitää pyörittää, niin fillari liikkuu eteenpäin. Tuo reitti kuitenkin menee alueelle, missä McDonaltsin kyltit eivät vilku ja 7-11 kauppojen tarjonta on vain haaveissa. Käytin fillarin huollossa täällä Chiang Maissa, jenkkikaveri, joka on asunut täällä ikuisuuksia kertoi putiikissaan reittivinkkejä. Chiang Rai jää väliin ja suuntaan tuonne maaseudulle.
Tuosta linkistä näkyy suurinpiirtein reitti tuonne rajalle.    Chiang Mai - Huay Xai
Pari ekaa päivää on suht rankkoja, katsotaan pystynkö ajamaan noi etapit. Etappien pituuteen on jälleen vaikuttanut majatalojen saatavuus. Voihan olla, että päädyn uupuneena johonkin maanviljelijän lattialle heinien sekaan koisaan, mutta se asia selviää muutaman päivän sisällä.

Osa blogini lukijoista olikin havainnut edellisessä kirjoituksessa mainitsemani mirrien rapsuttelun. Sain jopa ohjeita, kuinka mirrien kanssa on syytä toimia. Tänä aamuna lähdinkin heti aamusta rapsuttelemaan niitä. Täällä on useita kissakahviloita, valitsin niistä Cat Station Cafen.
Siellä oli tarjolla erittäin hyvää Cafe Lattea, mysliä hedelmien ja jugurtin kera sekä tietty monta mirriä. Paikan omistajan mukaan kaikkiaan 7 mirriä, joista 5 kävi näyttäytymässä. Oikein mukava paikka, vaikkakin siellä oli hieman jännitteitä, kun kahvilaan oli juuri saatu uusi iso kolli. Tämä kierteli reviiriään ja oli hieman epäluuloinen muita kissoja kohtaan.

Siinäpä parin lepopäivän tapahtumat, aika pakata kamat huomiseksi, startti on auringon noustessa.
Mirrikahvila





Uusi toimistoni
Hyväksi havaittu palautusjuoma

Pikku hiukopalaa