tiistai 16. tammikuuta 2018

Nakhon Sawan

Päivän reitti:    Sing Buri - Nakhon Sawan   109km/201km.

Olipas lämmin päivä. Lähdin jo seiskan jälkeen ajamaan, silloin oli oikein mukavan viileää, mutta joskus kymmenen aikaan pysähdyin kaffeelle ja sit olikin jo todella lämmintä. Ei oo kroppa vielä sopeutunut näihin lämpötiloihin.
Ajelin alkuun pikkuteitä, mutta viimeiset 40 kilsaa sit tuota motarin reunaa. 4 kaistaa siinä oli suuntaansa, joten hyvin sinne mahtui, vaikka olihan se melkoista rekkarallia. Se hyvä puoli tuossa motarilla ajamisessa on, että siellä on paljon huoltsikoita, joista saa safkaa ja juotavaa. Jos kahvien väliset tauot venyy liian pitkäksi, niin fillari hyytyy.
Tänään ajelin sykemittarin kanssa, suht matalilla sykkeillä. 1700 cal siinä kului, kun 109 kilsaa ajeli. Pari päivää ollut hienoista vastatuulta, taitaa olla vallitseva tuulensuunta pohjoisesta tähän aikaan. Onneks ei sentään mitään kunnon tuulta vasten ole tarvinut puskea. Tämän päivän reitti kulki riisipeltojen halki. Temppeleitä tietty oli myös runsain mitoin.

Nyt olis tarkoitus puskea kolmen seuraavan päivän aikana Chiang Maihin. Sinne on jotakuinkin 350 kilsaa. Toi loppumatka on jo todellista maaseutua ja piti hieman suunnitella ja tutkiskella, että majoitusta olis tarjolla. Bookingin sivuilta löysin kylät, missä näytti olevan yks majatalo molemmissa, joten ne on sit yöpymispaikkoja. Huominen on vielä suht tasaista, mutta ylihuomenna alkaa mäkien kiipeäminen.

Kävin hieman ihmettelemässä täällä Nakhon Sawanin kylillä. Hieno lampi tuossa keskellä kaupunkia on ja puisto siinä samassa yhteydessä.
Aamuinen näkymä Chao Phrayalle Sing Burin hotellin ikkunasta 


Täältä maailma saa Jasmin riisit

Vasen kaista oli lähes pyhitetty fillarisistille
Tuollaisella lunchilla fillari kulkee
Puisto Nakhon Sawanissa