keskiviikko 17. tammikuuta 2018

Pyöräilyä halki Thaimaan Pohjanmaan

Päivän reitti:   Thaimaan Pohjanmaa      126km/327km.

Tämä alue on kyllä paikallista Pohjanmaata. Todella tasaista ollut kolme päivää. Toki pientä tasaista nousua ollut, kun lappia kohti ajelee. Päivällä ei ollut juurikaan tapahtumia. Seurasin Ping jokea, näkemättä sitä oikeastaan ollenkaan päivän aikana. Vasta kun pääsin perille tänne Kamphaeng Phetiin, pääsin ihastelemaan auringonlaskua joen varteen. Näillä seuduilla ihmiset saavat elantonsa maanviljelystä. Riisi ja bambuviljelmiä oli kaikkialla. Turisteja täällä ei ole, ihan muutaman länkkärin oon nähnyt kolmen päivän aikana.
Päivä aikana näin yhden fillaristi pariskunnan, olivat menossa Bangkokin suuntaan. Sit ajoin kiinni turkkilaisen kaverin, jonka kanssa ajeltiin tänne päin muuta kymmenen kilsaa. Kaverilla oli vaan niin tuhottomasti tavaraa, niin lähdin sit ennen kaupunkia ajeleen omaa vauhtia.

Eilen illalla olin kyllä niin finaalissa, että en ollut edes varma, pystyykö tänään ajamaan. Kai se johtui nestehukasta ja lämmöstä, mutta aamulla olo oli oikein hyvä. Tänään ajaminen oli oikein helppoa, kai sit nesteytys onnistui paremmin. Lämmintä oli kyllä enemmän kuin eilen. Eiliseen hotlaan ei kuulunut aamiaista, niin lähdin sit aamusta liikkeelle. Reilun tunnin ajon jälkeen löytyi passeli nuudelikatukeittiö. Ihan hyvin sitä pystyy jonkin aikaa ajeleen, vaikka ei syökään sitä puolen kilon puurojönttää, niinkuin normaalisti aamuisin himassa.

Nyt oon tehnyt reititykset kolmelle seuraavalle päivälle. Etapit on pitänyt suunnitella aika tarkkaan, kun majoitusta tuossa matkalla ei oikein ole. Lauantai iltapäivällä olis kuitenkin tarkoitus suhauttaa palauttava Chang auki tuolla Chiang Maissa ja varmaan ainakin sunnuntai on lepopäivä.

Eipä täältä auringon alta muuta, tuossa pävän kuvasaldoa:

Aamupala nuudelisoppa

Turkkilainen kaveri tulee selkä edellä vastaan


Tän päivän hotla, noin 14 egee aamiaisella

Ruokatorin tytöillä oli mahtavan näköinen kattaus. 

Aurinko laskussa Ping joella