lauantai 7. joulukuuta 2019

Bangkok - tästä se taas alkaa

Sawasdee! Logistiikka tänne toimi niin hyvin kuin se vaan voi toimia. Qatarilla oli tarjolla erinomaista geeteetä ja check in fillarilaatikon kanssa priimaa luokkaa. Dohan vaihto oli reilu tunti, mutta niin vaan fillarikin ehti samaan koneeseen.  Doha - Bangkok legillä konessa oli maksimissaan 30 prossaa penkeistä täynnä, joten siellä pystyi pöjöttämään ihan huolella. Bangkokissa fillariboksi oli jo odottamassa mua, kun pääsin passintarkastuksesta läpi. Mitään isompia kolhuja ei edes ollut laatikossa, joten se saa jäädä tänne viettämään eläkepäiviä. Onhan tuo boksi jo kolmatta reissua Bangkokissa. Tämä lentokenttähotla on ihan kiva, kuljetukset kentältä hotelliin kuuluu hintaan ja ihan passeli uima-allaskin löytyy. Muutama muukin suomalainen oli tämän löytänyt. Illalla oli sen verran puhki, että kypältä nukkumaan ja 7.45 heräsin. Saas nähdä onnistuuko aikaeron siirto noin helposti, ehkä siinä kuitenkin muutama päivä menee, ennenkuin sisäinen kello on paikallisessa ajassa.
Aamulla kasasin fillarin ja ainkin lyhyellä testilenkillä se uhkui menohalua. Garminin navigaattorikin löysi paikalliselle kartalle, joten huomis aamusta kovaa ajoa. Kävin vielä kylillä hankimassa paikallisen sim kortin, että pääsee tielläkin tarvittaessa nettiin. Majoituksien kartoituksessa se on ihan välttämätön. Samalla kävin vilkaisemassa, vieläkö mun lemppari katukeittiö oli hengissä Sukhumvitin varrella. Siellähän tuo oli ja safka oli yhtä priimaa kuin ennenkin.
Täältä ei tämän kummempaa, huomenna aamusta sujahdan sujuvasti tuonne Bangkokin liikenteeseen, jokainen täällä käynyt tietää kuinka nautinnollista se on.
Ai niin, ihan meinas unohtua, täällä on lähes talvi, tänäänkin alle 30 astetta, joten illalla paikallisilla oli jo talvirotsia päällä. Ihan passeli, että alkuun hieman viileämpää, kun kroppa ei taas ole tottunut valoon ja kuumuuteen. Koko päivän silmät vetisteli, mutta jossain vaiheessa huomasi, että tosiaan - täällä tuo aurinko häikii 😎
Tuossa koneen kohdalla olin kelluskelemassa Bengalin lahdella 2008 keväällä.

Canyonin otin, musti sai jäädä narikkaan

Valmistautuminen menossa

Joulupuu täydessä kukassa

Lemppari katukeittiön perhebusiness


Red curry seafood - nam