perjantai 13. joulukuuta 2019

Kesäinen keli

Chumphonin kupeessa ollaan, päivän kilsat 191 km yhteensä 579 km ja reitti https://connect.garmin.com/modern/activity/4333567540

Heräsin jo kuudelta suht pirteänä. Pistin sit kamat kasaan ja seiskalta liikkeelle. Aamulla oli varsin viileää, garminin mukaan 18 astetta. Hihattoman paidan kanssa suorastaan paleli. Siitä se mollukka kuitenkin lämmitti, ettei vaatetta tarvinut lisätä. Puolen päivän aikaan oli jo oikein lämmin, kun mittarissa 37 astetta ja aurinko paistoi täpöllä. Päivän ajohommissa ei sen kummempaa, rannikkoa pitkin ajelin ja ihastelin maisemia. Satku kun oli mittarissa olin ihan kivassa paikassa, mutta kello ei ollut vielä mitään, joten ajattelin ajella vielä hetken. Sit ei oikein ollutkaan sellaisia paikkoja, missä haluaisi yönsä viettää, joten päädyin ajamaan hieman pidemmän legin. Toisaalta ajamaanhan tänne on tultu, joten se meni ihan speksien mukaan. Hieman jaloissa tuntuu, että jotain on tehty, ehkä huomenna pari napsua lyhyempi legi. Varmaan pitäis venytelläkin, mutta eiköhän tuo aamuaurinko taas vetristä nivelet.
Hienoa maisemaa oli jälleen tarjolla, kyllä kelpasi ajella. Valtava määrä oli auton alle jääneitä käärmeitä tien poskessa. On niitä nahkoja ollut aikaisemminkin ihan kohtuullisesti, mutta tänään niitä oli todella paljon. Toka ajopäivänä näin puolitoista metriä pitkän matelian, joka oli varmaan muutama tunti  aikaisemmin hyytynyt tien poskeen. Hyvän kokoinen otus, kumma, että kukaan ei ollut pistänyt grilliin sitä.
Tänään illalla kun menin syömään, joku britti oli pistänyt intialaisen ravintolan pystyyn tohon rannalle. Kaveri tietty asui täällä ja halus hieman vaihtelua ruokavalioon. Mä en vielä lähtenyt tilailemaan tikka masalaa, kyllä senkin aika vielä tulee, viimeistään Malesiassa.

Lopuks päivän kuvakavalkadia, ne kertoo enemmän kuin mun höpinät.


Suht kookas Buddhapatsas


suht hiljaista piitsillä



tohon olis voinut kellahtaa

katson autiota hiekkarantaa