sunnuntai 22. joulukuuta 2019

Malesia

Päivän kilsat 129 km yhteensä 1361 km  ja reitti: https://connect.garmin.com/modern/activity/4357125648

Aikainen lintu madon nappaa, joten Canyon suti ulos Hat Yain kaupungista ja hyvissä ajoin ennen seiskaa. Ajoin yhden pysähdyksen taktiikalla, ainoa stoppi oli rajalla. Thaimaan puolella söin ja rajanylityksen jälkeen nappasin rahaa automaatista. No ehkä tuo vieailu niinkin eksoottisessa paikassa kuin taxfree kaupassa menee vielä siihen samaan stoppiin. Ilahduin suunnattomasti, kun näin Lindemansin Bin 50 Shirazin punkkua. Sitä pullo mukaan, niin jouluna voi syödä salmiakkia ja hörppiä punkkua.
Ajelin Thaimaan puolella pikkuisia kyläteitä, jotka oli kyllä priima kunnossa. Täällä Malesian puolella tiestö on ainakin napsun huonompaa, mutta edelleen reilusti pari-kolme napsua parempaa kuin Suomessa. Tällä puolella ajelin aika isoja teitä, liikennettä ei kuitenkaan ollut liiemmin. Johtuiko sitten sunnuntaista, mene ja tiedä. Skorpioni kipitti tien yli tossa matkalla. Piti ihan pysähtyä suojelemaan sitä, että pääsi hengissä tien yli. Yleensä ne ei koskaan liiku päivällä, kai tuolla oli mennyt vuorokausirytmi sekaisin, tai bileet pitkäksi ja oli vasta hoippumassa himaansa.
Fillari kulki ihan mukavasti hienoiseen myötätuuleen. Puolen päivän jälkeen kelikin on mukavan lämmin, jos sitä ennen ei ollut saanut reisiä vielä lämpimäksi.
Huomiseksi on reilu satku Penangiin, mihin parkkeeraan joulun yli. Oon käynyt Penangissa viimeksi 27 vuotta sitten, on se hieman voinut muuttua niistä ajoista.
Tänään ei tullut juuri otettua kuvia. Hotlan nettiyhteyskin kyllä on niin hidas, että saas nähdä saako tänne ladattua mitään. Pitää hommata Penangista paikallinen prepaid sim, niin saa yhteydet toimimaan. Se on ihan ehdoton juttu, että matkalla voi tarkastella hotellitarjontaa ja mitä milloinkin.

Malesialaista riisipeltoa


Ruokapaikan mirri heräs päikkäreiltä kun mun lautasella tuoksui fisu

skorppari keskellä kirkasta päivää