keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Pattijoella ei mitään ihmeellistä

Täällä suht normipäiviä. Eilen ja toissapäivänä kävin punttisalilla toteamassa, että rauta on kovin painavaa täälläkin. Hain fillarin tänään huollosta. Sille takanavalle ei oltu tehty mitään. Sanoin sit asiasta ja sit se firman pomo käskytti huoltomiehen hommiin. Äijä menas, että siinä on laakerointi paskana ja laakerit pitää vaihtaa. Se huoltomies ei ollut ihan alansa huippuja. Ei tosin ollut se niiden pajakaan. Mä menin sinne istuskeleen, ajattelin että oppis jotain fillarin huollosta. Kyllä se kaveri sai sen navan reilussa tunnissa palasiksi, mutta sit loppuikin eväät. Se kokos sitä 4-5 kertaa eikä siitä tullut mitään. Laakereita se kävi hakemassa pariin otteeseen jostain lähikaupasta lisää. Viitisen tuntia mä siellä ihmettelin ja sit toinen asentaja sai kasattua sen paketin, mutta eihän se kunnossa ole edelleenkään. No pääasia, että fillarin sai veks sieltä ja sillä pystyy ajamaan. Toi takakiekko kokonaisuuudessa on alle satkun Saksan nettikaupoissa, joten pistän uuden tilaukseen kunhan pääsen himaan. Koko huolto maksoi 600 Baht eli vajaat 15 egee.E i siinä asentaja kummoista tuntipalkkaa saa, kun ne laakeritkin kuitenkin jotain maksaa. Muuten se kyllä oli ihan ok kauppa, todella hienoja fillareita useiden kymmenien tuhansien eurojen arvosta liikkeessa esillä.

Tossa just lueskelin Bangkok Postin nettisivuja. Ilokseni huomasin, että nukkumaanmenoaikaa on sotilasjuntan toimesta siirretty myöhemmäksi. Nyt saa olla kylillä jo 24.00 saakka ja aamulla 04.00 voi lähteä taas reissuun jos siltä tuntuu.Yrittäjät olivat protestoineet, kun turistipaikoissa bisnekset menee huonosti kun kaupat, baarit ja ravintolat pitää sulkea niin aikaisin.

Tän alueen huumepolitiikasta hyvä esimerkki oli kun Cambodiassa; australialainen ja ranskalainen nainen oli viime syyskuussa otettu lentokentällä kiinni, 2.2 kg heroiinia repussa. Sit vielä nigerialainen kundi pidätettiin Phnom Penhissä, oli ilmeisesti järjestellyt ne aineet. Tänään saivat tuomiot, ne oli 23-27 vuotta vanketuta. Sen kun suorittaa Cambodiassa, niin tietää lusineensa.

Siinäpä tämän hetken tärkeimmät kuulumiset. Mä oon täällä Pattijoella 4.6 asti ja sit bussilla suoraan Bangkokin kentälle. Viikko aikaa lueskella ja ehkä ottaa pari geikyä...  kesis