torstai 22. toukokuuta 2014

`Trat - Chanthaburi

22.5.2014 päivän kilsat 69 km yhteensä 2910 km.

Päivän reitti:    http://connect.garmin.com/activity/504568985

No niin, toinen päivä Thaimaassa; ulkonaliikkumiskielto ja sotilasvallankaappaus... Eipä ollut ensimmäinen eikä viimeinen laatuaa tässä maassa. Tahtoo olla ennemmin sääntö kuin poikkeus, että kenraalit ottaa hommat hoitaakseen, mikäli politiikot sitä ei pysty tekemään. Käsittääkseni kuningaskaan ei pistä kauheasti hanttiin, että näin siinä jälleen kerran kävi.

Mitä se sit vaikuttaa täällä, ei ainakaan tässä kaupungissa yhtään mitään. Huomasin tapahtuneen, kun tossa iltapäivällä selailin ylen uutisia. Bangkokissa, uskoisin että ainakin ne alueet, jotka oli mielenosoittajien hallussa useita kuukausia, tyhjennetään.

Huomattavasti enemmän vaikutusta oli sillä, että pari päivää jatkunut vatsan kipristely muuttui sit jallaksi eilen illalla ja kaikki mitä pisti suusta sisään tuli vetenä alhaalta ulos. Tänä aamuna ei ollut kovin hääppönen olo. Ajattelin kuitenkin kokeilla ajaa tähän seuraavaan kaupunkiin. Oli kyllä suht tuskainen homma. Aamuyöstä aloin syömään imodiumia ja sillä sai blokattua vatsan toiminnat, mutta olo oli surkea. Tänään oon vaan potkötellyt sängyllä. Pari kertaa kävin kylillä, tää on todella ihmeellinen kaupunki. Ihan täynnä jalokiviliikkeitä, ei juurikaan mitään muuta. Normi kaupan tai ravintola löytäminen oli todella hankalaa. En oo kyll Thaimaassa vastaavassa kaupungissa aikaisemmin käynyt.
Huomenna taas aamusta satulaan, toivottavasti olo olis parempi. Tarkoitus ajella johonkin Rayongin nurkille. Täällä kaupungissa ajellessa joutuu hieman skarppaamaan, kun vaihtui tuo liikennekin vasemmanpuoleiseksi. Risteyksissä pitää pyöritellä päätään joka suuntaan, kun autot tuleekin eri suunnalta.
Täältä ei tämän kummempaa, jään tänne vallankaappauksen keskelle ihmettelemään tilannetta.
kesis