keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Dong Ha - Hue

16.4.2014 päivän kilsat 75 km yhteensä 926 km.

Päivän reitti: http://connect.garmin.com/activity/480922138

No niin, nyt pötkötellään kivassa hotlassa Huen kaupungissa. Oli oikein leppoisa kruisailupäivä. Jotenkin tuohon 1 tien liikenteeseenkin on jo niin tottunut. Itseasiassa se oli tän päivän osalta suht hyvässä kunnossa. Tosin täälläkin suunnalla tehdään massiivista tien levennystä. Tuo tietyö on jatkunut jo ainakin parin sadan kilsan matkan, saas nähdä onko tilanne sama koko matkan Saigoniin.

Matka oli tosiaan kruisailua, kuvien ottamista ja kahvittelua. Mä oon jäänyt ihan koukkuun tohon vietnamilaiseen kahviin. Se on ihan tajuttoman hyvää myös kylmänä jäiden kanssa. Pitää selvitellä saaks sitä Suomesta.
Paikallinen makiaatto jäillä

Mitään huikaisevia maisemia ei näillä lakeuksilla ole. Aika monta jokea ja jotain riisipeltoja. Muutamia suomalaisittain ajatellen hieman erikoisia hautausmaita myös ohitin. Yks niistä oli todella massiivinen, monta neliökilometria Toi Hanoi - Saigon rata kulki suurimman osan matkaa ihan ton valtatien kupeessa. Kyllä siinä jokunen junakin meni.

Hanoi-Saigon rautatiesilta Dong Han eteläpuolella


RIP
 Tänään sai testata lämmönsietoa ihan kohtuudella, kun jo ennen puolta päivää mittari kipus reiluun 40 asteeseen. Nyt alkaa kroppa oleen oikeilla asetuksilla, koska ei toi lämpö tuottanut sen kummempia ongelmia. Toki tasaisella baanalla, ei joudu tekemään niin paljon töitäkään. Ihmettelen täällä Huessa tovin ja teen hieman jatkosuunnitelmia. Äkkiseltään vaikutti erittäin mukavalta ja mielenkiintoiselta kaupungilta.
Mun toimisto