torstai 24. huhtikuuta 2014

Hoi An - Quang Ngai

24.04.2014 päivän kilsat 120 km kilsat yhteensä 1274 km
Päivän reitti:  http://connect.garmin.com/activity/486091768

Täänään oli taas lämmin päivä. Keskilämpötila näytti olevan ajon aikana 34.9 C. Kello ei ollut kuin hieman yli kymmenen, kun ohjaamon mittari kipusi jo 40 asteeseen. Vanha totuushan on, että ei lämmin luita riko, piti tänäänkin paikkansa.
Aamulla ajoin alkuun rannikolle ja sieltä löysin veneen, millä pääsi leveän joen yli.Silta oli vasta rakenteilla, eikä valmistu vielä tänä kesänä. Ihan leppoisa venmematka, 2-3 kilsaa leveän jokisuiston yli.

Botski ui syvällä hiekkalastissa. Taustalla siltatyömaa.


Aamupäivän reitti seuraili lähellä rantaviivaa, merta ei päässyt kuitenkaan ihastelemaan kuin muutamaan otteeseen. Rannan ja tien/asutuksen väliin on jätetty tiheä puusto. Se kai sit vähentää tulvimista ja varmaan hieman heikentää mereltä nousevia myrskyjä.Tie oli kapea, ajoittain hiekkatietä, joten eteneminen oli varsin hidasta. Muuten oli mukava ajella, koska tuolla liikkui ihan satunnaisesti autoja. Katkarapujen kasvattamoita rannikolla oli todella tiheään. En tiedä, olisko paikalliseen käyttöön vai myös vientiin. Paljon täällä kyllä syödään katkarapuja.
Sit kun iltapäivällä palasi 1 tielle, niin siinä ei tarvinut katsella maisemia, vaan polkea ja juoda vettä. Joi ajon aikana reilut 5 litraa nestettä. Hotellissa vielä tankkasin puolitoista litraa ja vasta sen jälkeen kävin eka kerran kusella. En tiedä kuinka paljon tuolla pitäis juoda, että se olis tarpeeksi. Ihan mahdottomia määriä vaan ei putoa alas.Noh, huomenna taas aamusta satulaan ja katsotaan mitä päivä tuo tullessaan.
Yritän vielä saada kuvakavalkadin tohon sivupalkkiin. Siinä on kuvia pohjoisesta.  kesis

Tässä kohtaa oli jopa päällyste

Ei hassummat maisemat

Siihen nousee talo, mistä niitä voi ihastella