lauantai 19. huhtikuuta 2014

Hue - Lang Co

19.04.2014 päivän kilsat 97 km yhteensä 1048 km.

Päivän reitti:  http://connect.garmin.com/activity/482654906

Aamusta satulaan, oli hyvä taktiikka. Puoli seiska ajelin hotlan kulmalle katukiskalle syömään patongin ja jääkahvit. Olin syöttänyt navigaattoriin reitin, joka menis melkolailla meren rantaa välttääkseni ajamasta valtatie ykkösellä. No rannikko tuli aikanaan vastaan, tiet siellä oli varin huonossa kuosissa. Välillä päällyste puuttui kokonaan, mutta kyllä sitä silti ajeli. Se rantakaistale oli suht kapea, mutta merta ei kuitenkaan näkynyt lähes viidakonomaisesta kasvillisuudesta johtuen. Reiitti olli kuitenkin ihan jees, vaikkakin todella hidas.
Aamun baanaa, liikennettä ei liiaksi

Jossain vaiheessa olin jo lähes viidakossa

Sillä rantakaistaleella oli todella paljon hautausmaita ja aika erikoisia sellaisia. Osa noista rakennelmista voi ola jotain muutakin kuin hautamonumentteja, mutta ei ne oikein muulta kyllä vaikuttaneet. Todella massiivisia, ison talon kokoisia.
Lohikäärmeet ja ristit sulassa sovussa


 Tosin ennen hautuumaita, olis ollut tuoretta bissee tarjolla vaikka kuinka paljon, kun ajelin paikallisen panimon ohi.
Siellä sitä herkkua olis..
Iltapäivällä keli taas lämpeni. Mietin vaan kun nitkuttelin 3 km pitkää 8% nousua ja Garmin näytti 42,3 C, että milloin lämmin keli muuttuu kuumaksi. Tänään tuntui siltä, että oltiin jo hyvin lähellä sitä hetkeä..
Onks 42,3 C vähän vai paljon?



Majatalon etsiminenkin oli oma lukunsa. Niitä oli kyllä vaikka kuinka paljon, mutta kun kahden aikoihin kyselin majapaikkaa, niin 4 ensimmäisessä hotellissa en löytänyt yhtään ihmistä. Yhdessä herätin miehen joka nukkui respan lattialla lasten kanssa. Se vaan oli niin pyörryksissä, että ei siitä tulut mitään tolkkua. Kaikkein kuumimpaan aikaan, täällä on todellakin hiljaista. Ihan turha yrittää saada kahvia tai ruokaakaan. Jengi vaan pötköttelee jossain. Tässä mestassa sattui nuori tyttö oleen hereillä kun ajelin ohi ja hän vielä puhui hieman enkkua, joten kaupat tehtiin saman tien. Iltapäivällä kävin vielä ihmettelemässä paikallista piitsiä. Siellä oli ryhmä paikallisia junnuja viettämässä pääsiäistä. Ne houkutteli mutkin pöytään ja siinähän sit puhuttiin futiksesta ja juotiin bissee. Illalla olis vielä ollut jatkot, mutta mulla odottaa aamulla 500 m vertikaalia nousua ja siinä saattaa tulla pikku oksu, jos ei oo jiirissä. Huomenna tarkoitus ajella Hoi An kaupunkiin. Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa pääsiäisen jatkoa.
Junnujen kans parannettiin maailmaa