perjantai 11. huhtikuuta 2014

Tan Ky (HCMH) - Duc Tho

11.4.2014 päivän kilsat: 92 km.  kilsat yhteensä 553 k

Päivän reitti http://connect.garmin.com/activity/477601700

No niin, eilisestä on selvitty jollain tavalla. Tais vaan kroppa ylikuumentua päivän mittaan ja jäähdytysjärjestelmä petti jossain määrin. Aamullakin oli todella heikko olo, mutta eipä kiinnostanut jäädä toiseks yöksi tohon kylään, niin päätin ajaa lyhyen päivän tänään. Tänään oli huomattavasti viileämpi, kun aurinko oli pilvessä. Kyllähän toi mittari mittas 35 C lämpötilan, mutta tuntui aika paljon viileämmältä. Maasto oli tänään huomattavasti tasaisempaa, joten ajo meni ihan ok. Ajon jälkeen kyllä taas paleli ja hikoilutti vuoron perään, mutta ei läheskään niin paljon kuin eilis iltana. Tänään ehti peseen ajokamat, toivottavasti ne vielä kuivuiskin aamuun mennessä.
Kylätielläkin on ajoittaista ruuhkaa
Ei noi vesipuhvelitkaan ole täysin päästöttömiä. Tuollaiseen ei kannata osua fillarilla
Kyllähän tässä jossain määrin puolivaloilla on edelleen. Yritin paikata olotilaa, kun tossa hotlaa vastapäätä on perinteinen Bia Hoi paikka. Kävin siellä vetämässä muutaman palauttavan juoman. Kävin sen jälkeen syömässä päivän ekan lämpimän safkan. Ruokalistaa ei ollut, mutta näytin sille ankan kuvaa, et tuollaista lautaselle. Nuori kaveri kysy multa jotain vietnamiksi, johon en tietenkään voinut muuta kuin nyökytellä. Aikanaan kun safkat tuli pöytään, niin siinä oli kanan jalkoja varpaineen. Siitä ei kauheesti syötävää irronnut. Onneks siinä oli riisiä ja tofua, niin sai jotain vatsaansa. Yks huonoimpia safkoja ikinä ja ylivoimaisesti kallein tällä reissulla. Siis kusta ja paskaa kuten entinen kämppäkaveri tapasi aamuisen Kosovossa todeta..
Hyvä reissumiehen patonkieväs. Harmi kun noita mestoja on tåållä pohjoisessa vähän.
 Tän päivä reitti oli kyllä reissun parhaimpia. Se meni pikku kylien läpi, valtavan hienoja riisipeltoja ja jokia. Huominen reitti on vielä hieman hakusessa. Kai mä kuitenkin painan takaisin HCMH:lle. Tota rantatietä ehtii vielä ajamaan ihan kylliksi. Näillä mennään..
Pariskunta tulee kruisilta maissipelolta
Maissinjyvät muhimassa maantiellä, kaikki tila käytetään hyväksi