sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Lang Co - Hoi An


20.04.2014 päivän kilsat: 75 km  kilsat yhteensä: 1123 km

Päivän reitti:  http://connect.garmin.com/activity/483325410

Aamulla oli pieni mäkiosuus. Oli ihan hyvä, että skippasin ne eiliset jatkot junnujen kanssa ja sen sijaan söin ihan hyvä kalasysteemit.Puol seiska taas liikkeelle, matkan varrella parit sämpylät ja kaffet naamaan.

Lang Colta poistuttiin siltaa pitkin etelään
Toki siellä oli kalastajiakin

Sit pientä vaihdetta sisään ja ylämäkeen. Kai siinä reilu tunti meni, ennenkuin 500 m vertikaalia oli noustu. Toki otin ihan lungisti ja näpsin paljon kuvia. Toi statistiikan korkeuskäyrä näyttää aika pyramidilta, eli muuten on ollut tasaista, mutta sit toi yks nypy. Lämpötilat pysyi aamusta ihan maltillisesti siinä kolmessakympissä, joten se ei eiheuttanut enempää puuskutusta. Nousu ei ollut älyttömän jyrkkä, vaikkakin siellä oli muutamia jyrkkiä paikkoja.
Pikku tauko ja pari fotoa,

Stoge painaa keskellä viidakkoa




 Yli-innokas kauppias halus ottaan musta kuvan, että saa mut asiakkaakseen reitin korkeimmalla paikalla Hai Van solassa. Taustalla näkyy jenkkien viimeisen sodan aikaisia bunkkereita.

Da Nangin kupeessa oli sadonkorjuu menossa

Jos eilen näin kymmeniä hautuumaita, niin tänään taas saman verran hääseremonioita. Kovasti musa pauhas jo ennen puolta päivää. Toki kun ajoissa menee naimisiin, niin ehtii paremmin..
Tahdon, tahdon, niin ylä- kuin alamäessä..

Tähän loppuun pääsiäisen kunniaksi pieni viiniarviointi, Vaikka blogini lukijakunta on valveutunutta ja matkustelevaa, niin varmaan monille tämä Vang Dalat on uusi tuttavuus. Viini on valmistettu Dalatin vuoristokaupungissa. Muistan edelleen varsin hyvin, kun 20 vuotta sitten istuin kyseisen kylän raitilla ilmeisesti ainon baarn terassilla. Olut oli lämmintä, mutta sitä kompensoi tuhaannet kärpäset, jotka pyörivät ympärilläni, eikä siinä juurikaan huomannut juovansa lämmintä olutta. Muistan myös sen, että silloinen tyttöystäväni ei jostain syystä ollut ollenkaan tilanteeseen tyytyväinen. Mutta asiaan; kyseinen viini on väriltään ja maultaan erittäin laimeaa marjamehua. Tosin maku paranee muutamien lasillisten jälkeen. Seuraava pullollinen olisi jo varmaan oikein kelvollinen. Pistäisin tämän viinin kokolailla samaan kategoriaan Kosovon Rahovecin laakson Stonecastle punaviinien kanssa. Niissä oli myös kohtuu tunkkainen alkupotku, mutta muutamien pullollisten jälkeen maku parani.
Dalatin helmi ja muutama suklaakeksi poistamaan pahaa makua..
Huomenna ajattelin pistää uikkarit jalkaan ja ajella tonne 5 kilsan päähän China Beachille fillarilla. Tää Hoi An vaikuttaa todella kivalta paikalta. Oon täällä ainakin 3 yötä. Näihin kuviin ja tunnelmiin..