keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Good evening Vietnam !

Bia Hoi, Hanoi !

Hanoissa ollaan ja noin 30 tunnin reissaamisen jälkeen ajatus käy normaaliakin hitaamalla.
Pikku päivitys kuitenkin, kun yhteydet toimii ja vielä oon hereillä. Kellohan täällä ei ole kuin 18.20 eli 4 tuntia stadia edellä. En tiedä miks täällä kello on noin vähän, kun Malesiassakin se oli tuntia edessä, vaikka maa huomattavasti enemmän lännessä kuin Vietnam. Ehkä sekin asia joskus valkenee.

Pitkät oli lennot, sit kun toi pisin lento lähti 12 aikaa päivällä Amsterdamista Kuala Lumpuriin,niin ei siinä pystynyt nukkumaan. Pikku torkahtelua välillä, nyt olis tarkoitus nukkua kunnon unet majatalossa.
Kaikki kamat tuli perille. Fillarilaatikkoa en ole vielä aukaissut, aika paljon se on saanut osumia, mutta toivottavasti naarmuilla selvitään. Tais olla 7. taksi, mihin saatiin sovitettua toi laatikko sisään, mutta yllättävän jouhevasti kaikki meni kentällä. Tietenkään vastaanottajista kukaan ei puhunut englantia, mutta onneks oli toi majapaikan numero muistissa, sinne soittamalla asiat järjestyi. Majoitun Hanoin vanhassa kaupungissa, mikä vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta. Kävin tossa kadulla syömässä jonku possu/nuudeli keiton ja sit tempaisin muutaman lasillisen Bia Hoita joka on paikallista hanaolutta. Siinä ei ole mitään säilöntäaineita, joten se juodaan tuoreeltaan. Ihan hyvältähän tuo maistui.

Oon täällä Hanoissa 3 yötä ja jos siinä vaiheessa kroppa on oikeassa ajassa ja Hanoi nähty, niin sit hyppään satulaan. Täällä oli tänään pilvinen päivä ja 25 lämmintä, eli oikein hyvä keli vetää keittoa tossa kadulla. Nyt koisaamaan ja huomenna lykkään muutaman kuvan nähtäväksi, niin pääsette Hanoin tunnelmaan.
kesis